Produkty pro hul protein-shak (14)

Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu se získává koncentrováním a čištěním syrovátkového proteinového koncentrátu, aby se snížil obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace proteinu.
Syrovátkový protein (koncentrát + izolát) vanilková příchuť - WPC + WPI vanilková příchuť, slazeno stévií

Syrovátkový protein (koncentrát + izolát) vanilková příchuť - WPC + WPI vanilková příchuť, slazeno stévií

Proteinový doplněk, který kombinuje koncentrát a izolát syrovátkového proteinu s vanilkovou příchutí. Slazeno přírodním sladidlem - steviolovými glykosidy. Příklad formulace.
Demineralizovaný syrovátkový prášek - WP Demi

Demineralizovaný syrovátkový prášek - WP Demi

Demineralizovaný syrovátkový prášek (WP Demi) je syrovátkový prášek s nižším obsahem minerálů, tento produkt je ideální pro kojenecké formule a potravinové aplikace zaměřené na zdraví.
Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny kokosového ořechu, která se nejprve suší a poté se strouhá na jemné vločky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené mastné kyseliny živočišného původu by měly být v každodenní stravě omezeny, avšak ty pocházející z kokosu jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se ukládaly v těle ve formě tuku. Kokosové vločky obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdeme zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které pomáhají udržovat acidobazickou rovnováhu organismu.<strong>Složení:</strong> kokosové vločky&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2695kJ/655k
Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkových bílkovin se získává koncentrací a purifikací syrovátkového bílkovinného koncentrátu s cílem snížit obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace bílkovin.
Kyselé syrovátky (AWP)

Kyselé syrovátky (AWP)

Kyselá syrovátková prášek (AWP) je vedlejší produkt výroby sýra nebo kyselé kasein. Vyrábí se sušením čerstvé syrovátky získané z měkkých bílých sýrů. Mikrobiální fermentace snižuje použití mikrobiálního mléka a přeměňuje laktózu na kyselinu mléčnou. Kyselá syrovátková prášek se používá především při výrobě ricotty a syrovátkového másla. Také se používá jako ingredience v mnoha zpracovaných potravinách, jako je chléb, sušenky, maso, pečivo a hotová jídla. Kyselá syrovátková prášek se také nachází v čokoládě a cukrovinkách. Produkt nabízený společností Foodcom může být také použit při výrobě krmiv pro zvířata. Je to populární ekonomická alternativa k sladké syrovátkové prášku v krmivu pro selata. Kyselá syrovátková prášek se také používá v náhražkách mléka s nízkým pH.
Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát mléčného proteinu (MPC) je koncentrované mléko v prášku, které obvykle obsahuje 80 % mléčného proteinu. Je vyráběno z čerstvého a pasterizovaného odstředěného mléka pomocí filtrace a sušení rozprašováním. Poměr vysokého obsahu proteinu a nízkého obsahu laktózy činí tento produkt běžně používaným v produkci potravin s nízkým obsahem sacharidů a nápojů obohacených o protein. Může být také přidáván mimo jiné do pečiva, dezertů, krmných produktů, mléčných nápojů, omáček a sýrů.
Koncentrát mléčné bílkoviny 80% (MPC)

Koncentrát mléčné bílkoviny 80% (MPC)

Konzentrát mléčných bílkovin (MPC) je vysoce koncentrovaný mléčný prášek, který obvykle obsahuje 80 % mléčných bílkovin. Je získáván z čerstvého, pasterizovaného odstředěného mléka prostřednictvím procesu filtrace, odpařování a sušení rozprašováním. MPC je známý svými výjimečnými vlastnostmi pěnění, texturování, vázání vody a srážení. Svou vynikající nutriční hodnotu vděčí vysoké koncentraci bílkovin. Má trvanlivost 24 měsíců a je dostupný v 25 kg pytlích a velkých pytlích. MPC je životaschopnou alternativou k plnotučnému mléčnému prášku nebo odstředěnému mléčnému prášku, přičemž nabízí srovnatelné úrovně bílkovin.
Bramborový protein

Bramborový protein

Bramborový protein se později čistí, napařuje a loupá. Škrob se poté extrahuje s vodou, aby se vytvořila proteinová suspenze, která se ošetří kyselinou a poté se suší a práškuje. Bramborový protein je jemný, sypký prášek, světle šedé nebo žlutozelené barvy a má typickou vůni sušených brambor. Surovina pro výrobu bramborového proteinu jsou škrobové brambory polského původu.
Hrachový protein 80% - Potravinářská kvalita

Hrachový protein 80% - Potravinářská kvalita

Hrachová bílkovina se získává z žlutého nebo zlatého hrachu suchým a tekutým způsobem. V průběhu sušení se slupka hrachu strojově odstraňuje a drtí. Později se získává hrachová mouka a díky svým hydrofilním vlastnostem se bílkoviny oddělují centrifugací a shromažďují. Konečným produktem hrachových bílkovin je béžový prášek s čistou chutí.
Produkt na pití kolagenu - kolagenový produkt v práškové formě, doplněk stravy

Produkt na pití kolagenu - kolagenový produkt v práškové formě, doplněk stravy

Rybí kolagen jako příklad produktové kategorie
Palačinky v práškové formě příklad produktu - palačinky, protein, proteinové jídlo, potravinový prášek

Palačinky v práškové formě příklad produktu - palačinky, protein, proteinové jídlo, potravinový prášek

Palačinky v práškové formě jako zdravá náhrada jídla. Příklad kategorie.
Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny ořechu kokosové palmy, která se nejprve suší a poté se třídí na malé kousky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené živočišné mastné kyseliny by měly být v denní stravě omezeny, ale ty, které pocházejí z kokosu, jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se v těle hromadily ve formě tuku. Kokosové vlákna obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdete zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které umožňují udržení acidobazické rovnováhy těla. <strong> Složení: </strong> Kokosové vločky &nbsp; <strong> Výživová hodnota na 100g </strong> Energetická hodnota 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g tuk - 90% Z toho nasycené mastné kyseliny 53g - 265% sacharidů.